کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم (تغذیه سالم، موادغذایی مفید در دوران بزرگسالی و میانسالی) برای ۹۵ نفر از بانوان عضو بنیاد فرزانگان برگزار شد.

نوروزی کارشناس تغذیه  در این کارگاه با 

ایشان در رابطه با پیشگیری از بیماری در دوران بزرگسالی ومیانسالی برای خواهران عضو بنیاد صحبت کردن وتوضیح دادند حداقل هفته‌ای یکی دو بار در وعده غذایی از ماهی استفاده شود ،استفاده از آبگوشت گوسفندی دربزرگسالی مفید است.
برای سالم ماندن تا گرسنه نشویم غذا نخوریم وتاسیر نشدیم دست از غذا بکشیم .حداقل روزانه ۸ لیوان آب بخوریم .دروعده صبحانه شیره  انگور بامخلوط ارده بهتر است استفاده شود و بالا رفتن فشار خون نیز مد نظر باشد.وموارد دیگر ....وبرای جلوگیری از سرماخوردگی  بهتر است هر روز صبح شربت عسل  با لیمو ترش تازه با آب ولرم استفاده کنیم  هر چند بنظر می رسد استفاده از موارد گفته شده هزینه بر باشد ولی هزینه نیست سرمایه گذاری است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد